bieren van de tap

1. Royal Swinkels Family Brewers – SUPERVERS TANKBIER – Swinckels’ Superior Pilsner – 5,3% – € 3,00
De Swinckels’ komt wekelijks rechtstreeks uit de brouwerij zo onze keldertanks ingerold. Verser krijg je hem niet!
Swinckels’ is een eigenzinnig lekker bier.
naar Swinckels’ Pilsner

2. Royal Swinkels Family Brewers – Bavaria Pils – 5,0% – € 2,80
Zo, … … dan NU een Bavaria!

3. WINNAAR EUROPEAN BEERSTAR 2019 – Brouwerij Palm – PALM – Speciale Belge Amber – 5,2% – € 4,30
PALM het traditionele Belgische streekbier!
Ja, ja, ja en dat traditionele streekbier heeft de eerste prijs weggesleept op de European Beer Star 2019. De prijs is toegekend door een internationaal jurypanel bestaand uit meesterbrouwers, biersommeliers en gevestigde bierkenners.

4. BOCKBIER – Weihenstephaner – Vitus – Weizenbock – 7,7% – 30cl. – € 5,00 / 50cl. – € 7,50
Vitus is een Weizenbock en vooral met tarwe gebrouwen. Vitus heeft die kenmerkende Hefeweissbier geur van fruit (banaan) en de zachte romige smaak

5. BOCKBIER – Uiltje Craft Beer – Staff Sergeant – Eisbock – Ice Distilled Imperial Stout – 18,6% – 10cl. – € 7,50
deze St(r)aff(e) Sergeant is een ‘vechtmachine’. Koel onder spanning, stalen zenuwen met EIS in zijn aderen. Gele(a)gerd op vaten met Amerikaanse en Franse woodchips. Staff Sergeant is opnieuw een smaakvol pareltje uit de Uiltjes ketels. In de intense smaakbeleving kom je tegen de koffie, mocca hints, geroosterde mout en bittermout. Hij is zwart, sterk en onweerstaanbaar! Voor de goede smaak serveren wij Staff Sergeant Ice Distilled Imperial Stout in een 10cl. glaasje! Geniet!

6. Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck – Kasteel Barista Chocolade Quadrupel – 11,0% – € 5,50
De Kasteel Barista Chocolade Quadrupel is donker, romig en vol van smaak. De geur van koffie en chocolade komt je tegemoet vanuit het glas. Prachtige en zeer smakelijke Quadrupel met in de smaak een melange van subtiele heerlijke tonen van karamel, koffie en chocolade.

7. La Trappe Brouwerij – La Trappe Wit – Trappist – 5,5% – € 4,50
La Trappe Wit, het enige trappistenwitbier ter wereld wordt in de Koningshoeve gebrouwen! Een smaakvol fruitig, en fris witbier.

8. La Trappe Brouwerij – La Trappe Blond – Trappist – 6,5% – € 4,50
La trappe Blond is een lekker en toegankelijk blond trappistenbier.

9. ZILVER EUROPEAN BEERSTAR 2019 – La Trappe Brouwerij – La Trappe Dubbel – Trappist – 7,5% – € 4,50
La Trappe Dubbel, de lekkerste Dubbel!
Ja, ja, ja en de lekkerste dubbel heeft de tweede prijs weggesleept op de European Beer Star 2019. De prijs is toegekend door een internationaal jurypanel bestaand uit meesterbrouwers, biersommeliers en gevestigde bierkenners.

10. La Trappe Brouwerij – La Trappe Isid’or – Trappist – 7,5% – € 4,50
Isid’or is de perfecte trappist om altijd te drinken! Lichte kruidige en fruitige tonen met een mooie aangename bitterheid.

11. La Trappe Brouwerij – La Trappe Tripel – 8,0% – € 4,50
La Trappe Tripel is een eigenwijs klassieke tripel. Tijdens de Dutch Beer Challenge in mei van dit jaar verkozen tot beste Tripel van Nederland!

12. Jopen Haarlems Bier – Vijfhoek Blond – 6,0% – € 4,80
Vijfhoek Blond is een toegankelijk, karaktervol fris blond bier.

13. Jopen Haarlems Bier – Mooie Nel IPA – 6,5% – € 4,80
De Mooie Nel, een overheerlijke mild hoppige IPA!

14. BOCKBIER – Jopen Haarlems Bier – Jopen 4-Granen Bokbier – 6,5% – € 5,00
Met dit karaktervolle traditionele Jopen 4-Granen Bok luiden we de herfst in. Aan de Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. Ontdek de diverse smaken van rood fruit, pure chocolade en een fluweelzachte gebrande bitterheid. TOP BOKBIER!

15. Uiltje Craft Beer – Bravo Brontosaurus – South West Double IPA – 7,0% – € 5,50
Bravo, Bravo. Good Heavens, dit is, nog is een andere IPA dan, dat we al kennen van de Uiltje brouwers! Vol van smaak, frisse hopfruitigheid, klein beetje ziltig en een zeer aangenaam en gebalanceerd bittertje. De afvuldatum van de Bravo Brontosaurus was donderdag 7 november, in tegenstelling tot zijn Dinosaurus verleden … …, is deze Bronto verser dan vers! En we doen er nog een leuk weetje bij. In 1879 vonden medewerkers van de Amerikaanse paleontoloog Marsh een compleet Brontosaurus skelet in Wyoming de Cowboy State. De Latijnse naam voor de Brontosaurus betekent ‘overtreffende’. En dan komen we weer teug bij de Bravo, ja dat is volgens ons een zeer overtreffende IPA in vergelijking met zijn soortgenoten! Proef zelf maar!

16. Uiltje Craft Beer – Bird of Prey IPA – 5,8% – € 4,80
De Bird of Prey is een lekkere fruitige hoppige IPA.