eten

Lunch en diner bij De Roemer

eten_keukendeur

Chefkok Thomas Hendrikse en zijn team bedenken en bereiden heerlijke vlees,- vis,- en vegetarische gerechten.

Je kunt lekkere dingen eten tijdens de lunch, zoals de tosti salami, een smaakvolle Pomodorisoep, smaakvolle broodjes zoals de bekende broodjes kroket en hete kip of een vers broodje geitenkaas of mozzarella uit de oven. Daarnaast heerlijke frisse salades zoals onze bekende Roemersalade, de salade eend met gesuikerde pecannoten of de rivierkreeftjes salade met een heerlijke truffelvinigraitte.

Tijdens het diner kan je kiezen uit heerlijke gerechten zoals een Franse uiensoep, een salade geitenkaas met knapperig brood uit de oven, een lekkere kipsaté met salade en dikke frieten, de overbekende Roemer steak met bier-jus van het Vijfhoek Blond bier, de varkens ribroast (Tomahawk) met een port-rozemarijnsaus en gegrilde groene asperges, de fusilli tricolore met gerookte zalm en pesto of onze beroemde kaasfondue. Loopt het water je al in de mond?

Voor onze jonge gasten serveren we een kindermenu met friet, salade en appelmoes en naar keuze een stokje kipsaté, kipnuggets of frikandel.

Al onze warme gerechten worden geserveerd met een saladegarnituur en heerlijke Belgische frieten met mayonaise.

Kijk voor al onze lekkere dranken en gerechten onder ‘Menu‘.

Eet smakelijk!