glutenvrije bieren

GLUTENVRIJ

Bavaria Glutenvrij Premium Pilsner
Bavaria Glutenvrij premium Pilsner is een zuiver en goed doordrinkbaar pils met een aangename lichte bitter in de afdronk. Het is een helder lichtblond glutenvrij pils, volmoutig, puur natuur en bevat niets dan natuurlijk mineraalwater, gerstemout en hop. Bavaria Glutenvrij Premium Pilsner is verfrissend, aangenaam fruitig met hoppige tonen en mooi in balans. Een toegankelijk zuiver pils gemaakt van de beste ingrediënten en natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en vrij van gluten.

Jopenbier Hop Zij Met Ons IPA
Hop Zij Met Ons, is een karaktervolle glutenvrije IPA gebrouwen met Mosaic hop en heeft een uitgesproken mix hoparoma’s van piney, tropical en citrusfruit. Met natuurlijk een stevige bitterheid, zoals je van een India Pale Ale mag verwachten!

hopzijmetons

Beer Cider Dry Hopped
Beer Cider is een ambachtelijke, kleine cidermakerij waar een beperkte hoeveelheid Nederlandse cider gemaakt wordt van niets anders dan appels. Er worden tenminste zeven verschillende appelrassen gemengd voor een uitgebalanceerde frisse smaak. Leonard Koningswijk, oprichter: ‘Onze filosofie is eenvoudig: Nederland is een echt appelland, wij houden van appels en ze groeien hier goed. Daarom maken wij van appels uit Nederland een verfijnde, heerlijk frisse sprankelende cider met een beetje alcohol. Door natuurlijke vergisting en met natuurlijk koolzuur, zonder toevoeging van enige smaak en geurstoffen. Beer Cider Dry Hopped is van nature glutenvrij en bereidt met Hollandse appels en Mosaiec hop.

beercider