BLIKVANGER! NIEUW! IPA IN BLIK!

BLIKVANGER!
NIEUW!
IPA IN BLIK!

Pak je IPA zelf uit de koelkast
en reken € 4,50 af bij de BAR

IPA IN BLIK!
BLIKVANGER ZOMER-SELECTIE 2018
BLIKKEN IN DE KOELKAST

1.BrewDog – PUNK IPA – POST MODERN CLASSIC 5,6%
Sterk gebrouwen hardcore IPA. Keiharde IPA gebrouwen volgens de Amerikaanse IPA traditie. Modern Classic? Jazeker, PUNK IPA is een van de eerste echte IPA’s, die buiten de US gebrouwen werd. Dat heet een klassieker. Laat hem je smaken!

2.Amundsen – Pineapple Oceans – West Coast Pineapple IPA 6,6%
Amundsen Brouwerij uit Noorwegen brouwt niet alle daagse bieren. De Pineapple Oceans is volgedouwd met hoppen tot je U zegt. De exotische geuren komen je tegemoet. Dit blik heet een ‘big mouth’, het hele dekseltje kan er in 1 keer af, zodat je meteen een blikken drinkbeker hebt.

3.Yeastie Boys – Big Mouth – Session IPA 4,4%
In Nieuw-Zeeland hebben ze de Yeastie Boys. Twee innoverende gekke brouwers met hun slogan: ‘Wij maken bier, zodat jij het op kan drinken!’ Big Mouth het perfecte bier voor de zomer.

4.Uiltje Brewing Company – Me, Myself & IPA 7,0%
Wat ooit begon, ver voor 2012, als een experiment in de keuken boven Melgers Drankenhandel in het centrum van Haarlem, groeide uit tot een van Nederlands meest innoverende IPA brouwerijen. De Uiltje brouwers hebben maar 1 missie: ‘Fucking lekkere IPA’s brouwen.’ En dat proef je terug in de ruige Me, Myself and I-PA.

5.Yeastie Boys – Digital India Pale Ale IPA 5,7%
‘Voor al het lieve bier-volk wat zo nu en dan een lekkere klassieke IPA wil drinken.’ Een IPA zoals een IPA bedoeld is. Volle citrus- en tropische fruit geuren, met een brute hopbitterheid.

6.Fourpure Brewing Co. – EASY PEELER – Citrus Session IPA 4,0%
Dan en Tom zijn de brouwers bij Fourpure zij wilden in ieder geval niet het zoveelste flesje bier zijn. Dus meteen alle bieren inblikken maar. De Easy Peeler is makkelijk in de hop en vol met tonen van citrus en mandarijn.

7.Stone Brewing Berlin – STONE IPA – The Iconic West Coast Style IPA 6,9%
Craft Beer Brewer Stone, uit Californie, heeft een enorme brouwerij geopend aan de rand van het Marien Park in Berlijn. De brouwers brouwen hardcore IPA’S volgepropt met Amerikaanse hopsoorten. STONE IPA is lekker pittig. Drink hem direct uit BLIK.

8.Fourpure Brewing Co. – FLATIRON – American Red IPA 4,7%
Statig, fier en groots zoals het Flatiron in NY. Toch niet! American Red is vernoemd naar een rotsformatie in Colorado. Nevermind! Fantastische evenwichtige combinatie van zoete caramel en toffee tonen met Amerikaanse hopsoorten.

9.Fourpure Brewing Co. – NEW YORK – SESSION IPA 4,2%
New York is heet in de zomer. En dat vraagt om verkoeling! Deze session is niet alleen laag in de alcohol maar ook nog is uitgesproken gebrouwen met de krachtige hoppige combinatie Mosaiec, Simcoe, Cascade en Centennial. Super(S)Ma(K)kelijke doordrinkbare IPA.

10.Yeastie Boys – Gunnamatta – Earl Grey IPA 6,5%
Als de klassieke wereld en de nieuwe wereld elkaar ontmoeten. Dan krijg je een innovatief bier. Een scheepslading Earl Grey Blue Flower Thee drenkt de IPA in een prettige Bergamot smaak met een subtiele hop-twist.

11.Fourpure Brewing Co. – SHAPE SHIFTER – West Coast IPA 5,9%
Californie proef je in de SHAPE SHIFTER een IPA geinspireerd op de IPA’S gebrouwen in de Westkust. Het goede leven en heel veel LOVE. Intense smaakexplosies van mango, ananas en grapefruit gecombineerd met de hoppen Citra, Mosaic en Centennial maakt dat je voor deze smaakbom naar de koelkast loopt.

12.Amundsen – Hoptropopolis – Double IPA 9,0%
Hop-City! Daar is er maar 1 van. Je hoeft meteen ook nergens meer heen. Pak hem zelf uit de koelkast en geniet van deze Double IPA met een dubbele lading hop.