BLIKVANGER! NIEUW! IPA IN BLIK!

BLIKVANGER!
NIEUW!
IPA IN BLIK!

Pak je IPA zelf uit de koelkast
en reken € 5,00 af bij de BAR

IPA IN BLIK!
BLIKVANGER SELECTIE 2018
BLIKKEN IN DE KOELKAST

1.BrewDog – ELVIS JUICE – GRAPEFRUIT INFUSED – AMERICAN IPA 6,5%
It’s the craft beer revolution! Elvis Juice is ‘The King’. De vijf Amerikaanse hopsoorten Magnum, Amarillo, Simcoe, Citra en Mosaic zorgen samen met de verse grapefruitschilletjes voor een (h)eerlijk verrassende hoppige citrus BOM in je mond! JuicySexyKingBeerDareToTasteIt! Elvis, sure was back in the building …!

2.Yeastie Boys – White Noise – White IPA 4,4%
In Nieuw-Zeeland hebben ze de Yeastie Boys. Twee innoverende brouwers met hun slogan: ‘Wij maken bier, zodat jij het op kan drinken!’ White Noise is volgepropt met Nieuwzeelandse hopsoorten. Voor de neus kokos, vanille en oranjebloesem. Veel smaak, veel geluid! Proef de White Noise zelf maar!

3.Van Moll – COLLAB – Cervesa Guineu – HOPOCALYPSE NOW! DIPA 9,7%
Deze verrukkelijke COLLAB is gebrouwen bij Van Moll Craft Beer in Eindhoven samen met de Spaanse brouwers van Cervesa Guineu. Hop uit de lagertanks in het BLIK. Zeer, zeer, zeer, zeer, zeer mooie hoppige double IPA. Hopocalypse is met 25 gram hop per liter gebrouwen. Je raadt het al dat is een ware Smaak-Explosie!

4.VERWACHT! Stone Brewing Berlin – STONE IPA – The Iconic West Coast Style IPA 6,9%
Craft Beer Brewer Stone, uit Californie, heeft een enorme brouwerij geopend aan de rand van het Marien Park in Berlijn. De brouwers brouwen hardcore IPA’S volgepropt met Amerikaanse hopsoorten. STONE IPA is lekker pittig. Drink hem direct uit BLIK.

5.Fourpure Brewing Co. – JUICEBOX – Citrus IPA 5,9%
Hoppige en intense smaken van mango, papaya en sinasappel. ‘A fruity pleasure as we speak!’

6.Yeastie Boys – Gunnamatta – Earl Grey IPA 6,5%
Als de klassieke wereld en de nieuwe wereld elkaar ontmoeten. Dan krijg je een innovatief bier. Een scheepslading Earl Grey Blue Flower Thee drenkt de IPA in een prettige Bergamot smaak met een subtiele hop-twist.

7.Amundsen Bryggeri – Every Day Hero – New World IPA 4,7%
Amundsen Brouwerij uit Noorwegen brouwt niet alle daagse bieren. ODE AAN
JE HELDEN! Deze HELD is een allemansvriend. Absoluut geweldige IPA! Dit blik hee(f)t een ‘big mouth’, het hele dekseltje kan er in 1 keer af, zodat je instant een blikken drinkbekertje hebt. Een glas hebben we ook.

8.Brouwerij KEES – COLLAB – met Yeastie Boys – ROYALE WITH TEA’S – Earl Grey IPA 7,0%
Zeker niet saai, deze collab van KEES met de Yeastie Brothers. Gedurfde IPA volgepropt met Earl Grey theeblaadjes straight from The Canning-Line. Taking A Fresh Hoppy Beer Break!