la trappe limited aged bottles

La Trappe Limited Aged Bottles

Mooie vintage bieren van La Trappe. Na het afvullen van de flessen La Trappe trappistenbier in Bierbrouwerij La Trappe van Abdij de Koningshoeven hebben de flessen ruim 900 dagen in de kelders van de Roemer gelegen om verder op fles te rijpen. De smaken van de verschillende bieren zijn zondermeer vol, diep en fluweelzacht. Daarnaast ruik en proef je in iedere trappist zijn eigen verrassende geuren en smaken.

1.La Trappe Brouwerij – La Trappe Dubbel – Trappist – 7.0% – € 6,20
Een donkerbruine volle Dubbel met een fruitige geur en warme tonen van vanille, karamel en geroosterde chocolade. Heeft een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. In de Afdronk is de Dubbel zoet en lichtbitter. La Trappe Dubbel is gebotteld in maart 2017.

2.La Trappe Brouwerij – La Trappe Tripel – Trappist – 8.0% – € 6,40
Een goudblonde klassieke Tripel met fruitige geuren van perzik en abrikoos gecombineerd met een bloemige geur. Heeft een krachtige en volle smaak. Met een kandijzoet en lichtmoutig karakter. In de afdronk is de Tripel bitter en licht droog.
La Trappe Tripel is gebotteld in maart 2017.

3.La Trappe Brouwerij – La Trappe Quadrupel – Trappist – 10.0% – € 6,70
Een warme amberkleurige Quadrupel met in de geur hints van kruidnagel en noten, in balans gebracht door de zoete aroma’s van vanille, rozijnen en banaan. Heeft een volle, verwarmende en intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadel en karamel. In de afdronk is de Quadrupel zacht en lichtbitter. La Trappe Quadrupel is gebotteld in april 2017.