Two Chefs Cooking Het Roemer Januari-Menu

TWO CHEFS COOKING HET ROEMER JANUARI-MENU 2018


Two Chefs Cooking ‘Het Roemer Januari Menu’

Two Chefs Cooking, Thomas Hendrikse en Lesley Lucas, koken in de eerste maand van 2018 ‘Het Roemer Januari Menu’. De twee chefs inspireren en vinden elkaar in hun passie voor creatief koken! Zij maken de gasten van de Roemer graag blij met hun smakelijke gerechten. Zo kwamen ze op het idee om in de maanden december tot en met februari een wisselend drie-gangen wintermenu te bereiden.

Als voorgerecht romige pompoensoep met croutons, als hoofdgerecht Franse coq au vin bereid met Australische Merlot en als dessert stoofpeertjes in rode port met hangop.

Wijnspecialist en Spanje-kenner Jaime Sanga heeft passend bij dit gerecht uitstekende Sparkling Wines, van het Australische wijnhuis Azahara, gevonden. Voor bij het voorgerecht serveren wij de Chardonnay. De sparkling Azahara Chardonnay is elegant, aangenaam en opwekkend met een fijne droge smaak. Voor bij het hoofd,- en nagerecht serveren wij de Shiraz. De sparkling Azahara Shiraz is kruidig en fruitig met zachte tannines, mooi in balans met een rijke mild-frisse smaak.

De kick-off van deze voortreffelijke winter-dis is op maandag 1 januari.

‘Het Roemer Januari Menu’ kost 25 euro, je hoeft niet te reserveren, dus kom gezellig binnenlopen en eetsmakelijk! Tot in De Roemer!

TWO CHEFS COOKING HET ROEMER DECEMBER-MENU 2017


Two Chefs Cooking Koken ‘Het Roemer December Menu’

Two Chefs Cooking, Thomas Hendrikse en Lesley Lucas, koken in de laatste maand van het jaar ‘Het Roemer December Menu’. De twee chefs inspireren en vinden elkaar in hun passie voor creatief koken! Zij maken graag de gasten van de Roemer blij met hun smakelijke gerechten. Zo kwamen ze op het idee om in de maanden december tot en met februari een wisselend drie-gangen wintermenu te bereiden. De kick-off van deze speciale winter-dis is op vrijdag 1 december.


Als voorgerecht romige bospaddenstoelensoep bereid met chardonnay, als hoofdgerecht rundvlees gestoofd in bockbier en als dessert een chocoladewalnotentaartje met als basis licor 43 en een bolletje boerenjongensijs. De spijs-drank combinatie spreekt voor zich!

‘Het Roemer December Menu’ kost 25 euro, je hoeft niet te reserveren, dus kom gezellig binnenlopen en eetsmakelijk! Tot in De Roemer!